Σπίτι!

Ναι επιτέλους, μετά από κοντά 7 εβδομάδες στην Αγγλία, μετά από διαμονή σε δωμάτια ξένων, μετά από ένα άδειο σπίτι και ύπνο στα πατώματα, επιτέλους ω ναι επιτέλους αρχίζει και θυμίζει σπίτι το νέο μου σπίτι! Προχτές ήρθανε όλα τα πράγματα από Ελλάδα και με την αδερφή μου πεθάναμε στην κούραση και στο κουβάλημα. 45 τεμάχια από κούτες μικρές και υπέρβαρες μέχρι το ποδήλατο και τεράστιες κούτες με ρούχα, τηλεόραση, κτλ, κτλ, κτλ. Συν σε όλα αυτά ο καναπές από το ΙΚΕΑ. Το σπίτι μέχρι χτες ήταν ένα χάος, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Αλλά σήμερα μετά δύο ημέρες πολύ δουλειάς, μετά από στήσιμο του καναπέ, μετά από βάψιμο, από αναζήτηση να πετάξουμε τις άδειες κούτες γιατί προφανώς Αγγλία και κάδοι σκουπιδιών είναι έννοιες ασύμβατες (ή τους κρύβουν καλά), μετά από πολύ κούραση, το νέο μου σπιτικό άρχισε να θυμίζει σπίτι, να γίνεται πιό οικείο με τα πράγματα που είχαμε στην Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν μου άρεσε να δένομαι με πράγματα αλλά μπορώ να καταλάβω οτι σε κάνουν τα δικά σου πράγματα να νιώθεις πιο οικεία και υπάρχει σίγουρα και ένας συναισθηματικός παράγοντας. Όπως και να έχει, αρχίζει και δείχνει σπίτι και είναι ένα όμορφο σπίτι! Έχει ακόμα δουλειά βέβαια αλλά δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να κάνει και η γυναίκα μου την άλλη βδομάδα (τί καθίκι είμαι ε;).

Μετά την κουραστική μέρα σήμερα, το βράδυ είχε βολτούλα στο Guildford το οποίο είναι πολύ κοντά από το σπίτι μου: πολύ όμορφη πόλη όντως. Φοιτητούπολη με πολύ κόσμο, μπαράκια, ποταμάκια, pubs, clubs τα πάντα όλα και γενικά πανέμορφη πόλη.  Βέβαια Σάββατο βράδυ οπότε υπήρχε και η αναμενόμενη Αγγλική καφρίλα με κάτουρα στις γωνίες και εμετούς στους δρόμους και γυναίκες ντυμένες σαν πουτάνες να τρεκλίζουν και να παραπατάνε στους δρόμους. Αναμενόμενο. Χτες το βράδυ εν τω μεταξύ πήγαμε με μια συνάδελφο από τη δουλειά και την παρέα της στο Woking και στο τοπικό Beer festival! Άπειρες μπύρες από όλη την Αγγλία (κυρίως Ale), πολύς κόσμος (κυρίως κοιλαράδες Άγγλοι) αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον και κυρίως είχε πολύ πλάκα και πολύ μπύρα! Συνέχεια σε μια pub με την αδερφή για φαγητό (τέλειο φαγητό) και ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές ever!

Δεν μπορώ να ευχαριστήσω την αδερφή μου αρκετά για την βοήθεια της! Ελπίζω η αυριανή μας βόλτα στο Λονδίνο να την αποζημιώσει!

You may also like...

Leave a Reply