Χρόνια πολλά! (ή Πότε κιόλας έγινες 4;)

Σήμερα ο γιόκας μου έχει τα γενέθλια του. Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια (!) από την ημέρα που αντικρύσαμε αυτά τα μεγάλα ματάκια στο μαιευτήριο γεμάτα απορία να μας κοιτάνε και αυτό το βλέμμα ακόμα και τώρα παραμένει το ίδιο. Παιδί μου είναι αφήστε με να τον παινέψω λίγο! Χρόνια πολλά Στεφανούλη. Το αγγλάκι μας που καταλαβαίνει τα πάντα σε δυο γλώσσες αλλά προτιμά να μιλά Αγγλικά. Που ενώ έχει έναν πατέρα τόσο γκρινιάρη αυτός δεν είναι καθόλου! Απλά λίγο καλομαθημένος και αυτό φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Μοναχοπαίδι. Η παρέα μας. Από 1.5 χρονών το φέραμε στην Αγγλία και είμαστε οι τρεις μας. Στην αρχή τελείως μόνοι, τώρα μετά από 2.5 χρόνια (!) με παρέες. Τόσες πολλές που το Σάββατο του κάναμε παιδικό πάρτυ και είχαμε 30 καλεσμένους!

Χρόνια πολλά Στεφανούλη μας!

Το πάρτυ έγινε στο Bocketts Farm και ήταν το πρώτο πάρτυ του Στέφανου. Και η πρώτη δική μας απόπειρα να μαζέψουμε όλους τους καλούς φίλους που γνωρίσαμε στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια και φυσικά τα παιδάκια τους και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Το πάρτυ ήταν μια υπέροχη επιτυχία! Αν μπορείτε να επισκεφτείτε τη  φάρμα αυτή με τα παιδάκια σας, το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς πρόκειται για έναν τέλειο παιδότοπο όπου τα αφήνετε να λιώσουν στο παιχνίδι ενώ εσείς πίνετε το καφεδάκι σας. Έχει και ένα σωρό ζωάκια να ταίσουν, να χαϊδέψουν, να παίξουν και περνάνε μικροί και μεγάλοι τέλεια. Με κλάμματα τα πήραμε όλα από τον παιδότοπο για την αίθουσα της γιορτής (3-4 αυστηρά, Αγγλία γαρ) η οποία ήταν φανταστική, με άψογη οργάνωση με τα σάντουιτς, με την τούρτα έτοιμη με όλα τέλεια. Είπαμε τα Happy Birthday και τα Χρόνια Πολλά και όλοι φύγαμε με τεράστια χαμόγελα και πολλά πολλά δώρα! Σήμερα η γιορτή θα ολοκληρωθεί στο nursery όπου και εκεί θα του κάνουνε γιορτούλα και ετοιμάσαμε μερικά party bags για να μας θυμούνται. Αγγλικά ήθη και έθιμα τα οποία μαθαίνουμε και προσαρμοζόμαστε.

Ευχαριστούμε όλους όσους γνωρίσαμε εδώ στην Αγγλία και όλους όσους αφήσαμε πίσω στην Ελλάδα που μας σκέφτονται και εύχονται αυτή την ημέρα το Στεφανούλη μας χρόνια πολλά.

You may also like...

6 Responses

 1. George says:

  Να τον χαίρεστε .. Με υγεια και ακόμη περισσότερο χαμόγελο !!!

 2. Nostalgia says:

  Να σας ζησει!
  Να τα 100στησει και πλεον, το αγγελουδι σας!
  Αντε και με το καλο να του κανετε και αδερφακι!

 3. Να τον χαίρεστε !!! Να είναι πάντα καλότυχος και γερός και να ‘χει πάντα γύρω του αγάπη !!!

Leave a Reply