Ωδή στο Football Manager

Εσύ αγαπημένο παιχνίδι, αρρωστημένο κόλλημα. Εσύ μου κρατάς παρέα από το 1999 και μετά με το Championship Manager. Χειρότερο και από ναρκωτικό εσύ FM όπως αποκαλείσαι τώρα. Δεν κατάλαβα πανεπιστήμιο, δεν κατάλαβα μεταπτυχιακό γιατί έλιωνα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Στην αρχή μόνο περιγραφές αγαπημένο κόλλημα ω εσύ! Πρωταθλήμα, κύπελλα, Champions League και δόξα ατελείωτη. Πραγματικά πρέπει να έχω ξοδέψει ώρες ατελείωτες στο πρωην Championship Manager και νυν Football Manager. Αισίως η έκδοση του 2012. 12 χρόνια καψίματος. 12 χρόνια! Άλλοι έχουν τα ναρκωτικά ή το κάπνισμα, ή το αλκοόλ. Για μένα ο εθισμός είναι το γνωστό ως μανατζεράκι.

Και ολοκληρώνοντας το παραλήρημα για τον εθισμό μου θέλω απλώς να αναφέρω οτι στο FM 2o12 που παίζω τώρα τον Παναθηναικό τον αγοράζει….ο Βαρδινογιάννης. Πλάκα-πλάκα καλά τα πάει ο Παναθηναϊκός φέτος και μάλλον έχει δίκιο ο φίλος μου ο  Γιάννης που με κατηγορεί σαν γκαντέμη. Μόλις έφυγα από την Ελλάδα ανέβηκε η ομάδα. Το 2004 που ήμουν Σκωτία πήραμε πρωτάθλημα. Και μάλλον θα το πάρουμε και φέτος.

Χαλάρωση το ΣΚ και βόλτα Λονδίνο. Υπερχαλάρωση και σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κόλαση στη δουλειά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή και να σκέφτομαι οτι στις 9 έρχεται η οικογένεια. Και την Κυριακή έχει συναυλιούλα Trivium, In Flames….μια χαρά! Work hard, party fucking harder…τουλάχιστον μέχρι τις 9 γιατί μετά, και μετά μεγάλης χαράς θα παίζω με τον γιό μου!

G’night all!

Leave a Reply